Ποιοι Είμαστε

Πατέρας δύο παιδιών με πολυετή εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου σκέφτηκε μία μέρα τι καλύτερο από το να έχει ένα κατάστημα παιχνιδιών που θα δίνει χαρά και ευτυχία στα παιδάκια του και εν συνεχεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!

To Fun Planet γεννήθηκε για να χαρίσει στιγμές χαράς, διασκέδασης, φαντασίας και δημιουργικότητας όλα μέσω της αγάπης για το ποιοτικό παιχνίδι.

Το Fun Planet είναι μία πρόταση στο χώρο του παιχνιδιού προσδοκώντας να δώσει στους καταναλωτές του μία εμπειρία από άλλον πλανήτη!

Ξεκινώντας από την Καλλιθέα Αττικής εκτοξεύει διαδρομή ανακάλυψης νέων διασκεδαστικών τρόπων ψυχαγωγίας των παιδιών.

Ένας υπαρκτός πλανήτης φτιαγμένος με φαντασία έχει προσγειωθεί από το διάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας. Σε μορφή καταστήματος πλέον και γεμάτος παιδική χαρά σας εφοδιάζει με χρώματα και παιχνίδια.

 

Όλα του τα ράφια είναι γεμάτα με κούκλες, επιτραπέζια, αγαπημένες φιγούρες όπως Avengers, Shimmer&Shine, Spiderman, Barbie, Peppa το γουρουνάκι. Θα βρείτε παιχνίδια Playmobil, παιχνίδια Lego, παιχνίδια μπεμπέ Fisherprice, παιχνίδια μπεμπέ Playskool, παιχνίδια Nerf, επιτραπέζια στρατηγικής & φαντασίας Κάισσα, επιτραπέζια Δεσύλλας, αυτοκινητάκια Hotwheels, αυτοκινητάκια Matchbox, αυτοκινητάκια Cars, τουβλάκια MegaBloks, λούτρινα παιχνίδια TY Beanie Boos και πολλές άλλες αμέτρητες επιλογές.

 

Ο πλανήτης της διασκέδασης όμως δεν σταματάει μόνο εκεί. Το Fun Planet σας μεταφέρει σε ένα επίπεδο διαφορετικό πάνω στην διασκέδασή σας και στην πρόκληση – πρόσκληση για μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση. Επιλέγοντας επιτραπέζια όπως, διάφορες εκδόσεις της Monopoly, το κλασικό Φιδάκι, Μάντεψε Ποιος, UNO, Scrabble, Risk, Taboo, Jenga και άλλα, σας δίνεται η ευκαιρία να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι και να μαζευτείτε γύρω από το τραπέζι ή κάτω στο χαλί και να ξεκινήσετε το παιχνίδι χωρίς σταματημό.

 

Επίσης για τους πιο δραστήριους μικρούς φίλους επιλογές για μπάλες, πατίνια και ποδήλατα έρχονται να τους γυμνάσουν παράλληλα αλλά και να τους διασκεδάσουν σε εξωτερικές περιπέτειες και ευκαιρίες να ανακαλύψουν τον κόσμο έξω από το σπίτι.

 

Κάνοντας μία βόλτα από τον πλανήτη της διασκέδασης ανακαλύπτετε διαρκώς νέες προτάσεις για παιχνίδια αλλά και για τους πιο περίεργους προτάσεις που μπορούν να τους κάνουν μικρούς επιστήμονες δίνοντάς τους την ικανότητα να γίνουν για λίγο επιστήμονες και να παρατηρήσουν φαινόμενα όπως την δημιουργία ενός θερμοκηπίου, την ανακάλυψη του πλανήτη αλλά ακόμα και να δημιουργήσουν την δική τους γυάλα με τα δικά τους προϊστορικά ζώα.
 

Ένας κομήτης γεμάτος μυστικούς κρατήρες με ατελείωτα παιχνίδια μέσα τους προσγειώθηκε και περιμένει εσάς τους αστροναύτες να τους εξερευνήσετε.

Κρατηθείτε για το ταξίδι, θα υπάρξουν αναταράξεις!